Medarbeiderne i Xrgia er svært erfarne og har ledet noen av de største utviklingsprosjektene i energibransjen. Vår erfaring gjør at vi raskt setter oss inn i ulike problemstillinger og forstår hva som skal til for å løse de. I tillegg samarbeider vi med en rekke spesialister innen ulike fagfelt. Samarbeidet gjør at vi kan gi våre kunder unik kompetanse og løse oppgaver som er langt større enn hva vi ellers kunne ha gjort.


Tommy Løvstad
Daglig leder og partner
Tlf: +47 971 77 845

E-post:
tommy@xrgia.no

Tommy Løvstad 1959 er siv.ing. fra NTH og har industriell økonomi fra KTH. Tommy har som konsulent jobbet med forretnings- og strategiutvikling innenfor fornybar energi og overføringsforbindelser. Han har bred erfaring fra mellomlandsforbindelser og er leder for NorthConnect JV som utvikler kraftkabel mellom Norge og Skottland og har tidligere vært leder for NorGer JV ( sjøkabel mellom Norge og Tyskland).

I tillegg har Tommy bred erfaring fra en rekke aktører innenfor norsk og internasjonal vindkraftbransje. Han har også omfattende erfaring innen Kraftforvaltning og digitalisering med fokus på operasjonell forbedring. Tommy har vært direktør for Forretningsutvikling og ledet området for Energy Management i Agder Energi. Videre har han vært direktør for forretningsutvikling i Telenor International og arbeidet med prosjektledelse av offshore petroleumsprosjekter i Norsk Hydro.Tor Saunes
Assosiert Partner
Tlf: +47 928 80 500
E-post: tor@xrgia.no

Tor Saunes 1962 er siv.ing fra NTH- Trondheim og siv.øk fra NHH- Bergen. Tor har lang erfaring innen prosjekt-, produktledelse og forretningsutvikling.

Tor har mange års erfaring med operativ ledelse og gjennomføring av forretningsprosesser. Som konsulent har Tor jobbet som management for hire i større infrastruktur prosjekter - senest i Hafslund Telekom fra 2008 til 2011.Tor har jobbet som investeringsdirektør og daglig leder i It Fornebu Invest.


Kyrre Nordhagen
Assosiert Partner
Tlf: +47 480 35 896
E-post: kyrre@xrgia.no

Kyrre Nordhagen er rådgiver innen fornybar energi og digitalisering. Han har gjort flere strategiske prosjekter der en har sett på effektivisering og forretningsmuligheter mht. digitalisering. Han har omfattende prosjektledererfaring og har ledet noen av de større prosjektene i energibransjen bl.a. Nettplan Stor-Oslo og Skagerrak 4 (kabelforbindelsen mellom Norge og Danmark).

Kyrre har tidligere arbeidet i Ernst & Young (EY) / Arthur Andersen & Co. og PwC. Her arbeidet han i hovedsak med finansielle instrumenter og risikostyring innen energihandel, energiproduksjon, kapitalforvaltning og treasury.

Kyrre er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU, med spesialisering innen energi og finans. Han er sertifisert Project Management Professional (PMP) gjennom PMI