Våre rådgivere har dyp industrikompetanse og operativ erfaring fra energisektoren.

Våre rådgivere kombinerer dyp bransjekompetanse og operativ ledererfaring med god forretningsforståelse og sterke analytiske ferdigheter.

Våre oppdragsgivere er blant de ledende aktørene innenfor kraftsektoren i Norden. Det innebærer at Xrgia kontinuerlig utfordres til å utvikle praktiske løsninger som møter de utfordringene våre klienter står overfor.

Tommy Løvstad

Tommy Løvstad

Daglig leder og partner

Tommy har som konsulent jobbet med forretnings- og strategiutvikling innenfor fornybar energi og overføringsforbindelser. For øyeblikket er han som administrerende direktør for NorthConnect KS, en planlagt sjøkabel mellom Norge og Storbritannia.

+47 971 77 845
tommy@xrgia.no

Tor Saunes

Tor Saunes

Assosiert partner

Tor har mange års erfaring med operativ ledelse og gjennomføring av forretningsprosesser. Som konsulent har Tor jobbet som management for hire i større infrastruktur prosjekter – senest i Hafslund Telekom fra 2008 til 2011.Tor har jobbet som investeringsdirektør og daglig leder i It Fornebu Invest.

+47 928 80 500
tor@xrgia.no

Kyrre Nordhagen

Kyrre Nordhagen

Assosiert partner

Kyrre er en erfaren prosjektleder og rådgiver i energi- og finanssektoren. Fagområder han arbeider innen er Strategi, forretningsutvikling, digitalisering, risikostyring og prosjektledelse. Han har ledet noen av de største prosjektene i energibransjen bl.a. Nettplan Stor-Oslo og Skagerrak 4. Kyrre er sivilingeniør fra Industriell økonomi NTNU og er sertifisert Project Management Professional (PMP).

+47 480 35 896
kyrre@xrgia.no

Johan Baade-Mathiesen

Johan Baade-Mathiesen

Juniorkonsulent

Johan er tatt inn i teamet som del av hans økonomi- og finansstudier på Università Bocconi i Milano. Han har erfaring fra kraftforvalting gjennom tidligere engasjement hos Sira-Kvina Kraftproduksjon, der han gjennomførte et LEAN-prosjekt og inntektsanalyser for produksjonsavdelingen. For tiden er han engasjert i NorthConnect som prosjektkoordinator.

+47 47249388
johan@xrgia.no

Klaus Vogstad

Klaus Vogstad

Seniorkonsulent

Klaus Vogstad er dr.ing elkraft og siv.ing maskin NTNU, og har jobbet i kraftbransjen i 12 år, innen kraftforvaltning som avdelingsleder for CoE Wind & Site i Agder Energi, og som 1. amanuensis II ved industriell økonomi NTNU. I senere tid har han vært senioranalytiker i Meventus AS. Vogstad har utvikletParkOptimizer og WindFarmDesigns, som er beslutningsstøtteverktøy for vindkraftutbygging, og utvikler også installasjonsløsninger for solcelleanlegg.

+47 928 510 67
klaus@xrgia.no

Tale Marie Astad Paulshus

Tale Marie Astad Paulshus

Juniorkonsulent

Tale er nylig tatt inn i teamet til XRGIA som juniorkonsulent. Hun er utdannet sivilingeniør innen elkraft på Energi og Miljø v/ NTNU, og har i tillegg fag fra Samfunnsøkonomi v/ NTNU. Tale er engasjert i NorthConnect som prosjektassistent.

+47 48287063
tale@xrgia.no