Ny medarbeider i Xrgia

Erik Storelv har blitt ny assosiert partner i Xrgia. Han har bred erfaring fra kommersielle, operative og analytiske oppgaver innen energi og finans. Erik har tidligere arbeidet i Norsk Hydro, Statnett , Gjensidige, SEB og ABG Sundal Collier. Hans erfaringsbakgrunn innen energi spenner fra olje- og gass, fornybar energi til kraft og nett. Han er utdannet som samfunnsøkonom på Sciences-Po i Paris og som finansanalytiker på NHH, og har vært involvert i forhandlingene for eksport av norsk naturgass. Han har også vært direktør for forretningsutvikling i Statnett.

De siste årene har han arbeidet med venture capital og oppstartselskaper innen finans og energi med fokus på digitalisering og nye forretningsmodeller.
Han bringer spisskompetanse på global naturgass, solenergi, nettvirksomhet og prosjektledelse til Xrgia. I tillegg er han arbeidet innen finans i 15 år med investeringsrådgivning og analyse, samt fusjoner og oppkjøp.

» I Xrgia finner jeg et sterkt team av  dyktige konsulenter innen energi med god track rekord og stort nettverk. Det er imponerende hva teamet har fått til i mange prosjekt, og ikke minst i kombinasjon av analyse, bruk av verktøy og underleverandører for å gjennomføre gode prosjekt for kundene. Hva Xrgia har fått til, blant annet med NorthConnect,  er imponerende, og jeg gleder meg til å bidra til at dette blir kanskje den mest attraktive handelsforbindelsen for kraft i Europa «

Erik Storelv